Den efterlängtade tacobuffén
Fast kanske lite bättre. 99(!!!)kr.
Jag tänker inte kalla mig expert på området, men inte fan ska man väl dela tortillabröden innan man lägger i materialet? Det är ju för fan en omöjlighet att äta då.
Och, den så kallade buffén, så brukar det se ut i mitt kök 3 dagar efter vi käkat tacos...
Vad säger ni? Boka bord till nästa söndag?
See you all at Stålboms from now on
underbart.... hahahahahhahahahahahahahaha
Det är mycket beklagligt att du inte fann buffén eller de lokalt odlade råvarorna till din belåtenhet. Bland många nöjda kunder både inom kaffet & maten händer det ibland att missnöje uppenbaras. I detta fall är du välkommen in för att ge tacobuffén ytterligare en chans, givetvis utan att behöva betala för den kommande upplevelsen. Ej för att råvarorna inte höll måttet utan för det faktum att utbudet av råvaror var knappt. Buffén skall och är i vanliga fall större. Dels för att du skall finna varriation, dels för att du skall få möjlighet att skräddarsy din mat enligt smak och tycke men i huvudsak för att det skall få kallas för buffé.
Gott råd till konsumenter överlag är att informera rådande företag om både missnöje och belåtenhet på plats såväl som i andra medier.
Tack på förhand och beklagar.
//The lounge